Изработка на сайт | Корпоративен и динамичен сайт

Изглед:
Покажи:
Ред:
Изработка на сайт eshop - интернет магазин..
499,00лв.
Изработка на сайт блог..
499,00лв.
Изработка на сайт дипломна работа и курсова работа - уеб дизайн..
499,00лв.
Изработка на сайт за адвокатска кантора - адвокат..
499,00лв.
Изработка на сайт за електронна търговия..
499,00лв.
Изработка на сайт за каталог..
499,00лв.
Изработка на сайт за уроци..
499,00лв.
Изработка на сайт за училище..
499,00лв.
Изработка на сайт за хотел..
499,00лв.
Изработка на сайт за щампи..
499,00лв.
Изработка на сайт тениски по поръчка..
499,00лв.
Изработка на сайт
 
Колко често ви се случва да се впечатлите от сайт от пръв поглед? Искате ли и ВИЕ да впечатлявате интернет потребителите? В PixelByte.BG ще се погрижим за това. Днес, онлайн присъствието и отличната репутация сред интернет потребителите играят все по-важна роля за успеха на бизнеса и бранда.
Създаването на модерен, бърз и атрактивен сайт е първата крачка към успеха на вашия бранд в интернет. Вашето желание е заповед за нас! Какво ви обещаваме?
  • Сайт с модерна, оригинална и запомняща се визия
  • User-Friendly навигация и интерфейс
  • Невероятна бързина на сайта
  • Страхотно преживяване на потребителите на сайта
  • Сайт изцяло съобразен с вашите предпочитания, бранд и идеи
  • Оптимизиран за потребителите, търсачките и мобилните устройства
Как работим в Pixelbyte.BG?
Най-важният приоритет за нас е вие да сте доволни. Имате идея за дизайна на сайта? Искате да добавим нови функции и елементи в сайта? Нямате идея и търсите съвет от специалист? Ние ще ви предложим най-добрите решения на най-изгодните цени.
Потърсете ни и споделете с нас какви са очакванията ви, какви изисквания имате и с какъв бюджет разполагате? Нашият екип ще подготви оферта за вашия проект и ще се впусне в осъществяването му щом приемете направеното предложение.
  • Напълно задоволяване на очакванията на клиентите
  • Прозрачност
  • Обратна връзка
  • Изграждане на дълготрайно партньорски отношения базирани на лоялност и доверие
Всеки сайт, който можем да създадем за вас се отличава с изчистен модерен дизайн, перфектна функционалност и леснота за работа. Платформите, с които работим са WordPress и OpenCart. Не се колебайте да поръчате сайт за всякакъв тип бизнес, хоби, портфолио или блог.

Искате да стартирате успешен онлайн магазин? В PixelByte.BG ще създадем сайт за електронна търговия, който ще отговори напълно на очакванията ви. Онлайн магазините с OpenCart са SEO оптимизирани, бързи и лесни за работа и управление без значение дали ще боравите с десетки или хиляди продукти.
Като наш клиент получавате възможността да обогатите преживяването на потребителите в онлайн магазина с допълнителни модули и функции, които ще интегрираме в сайта веднага щом пожелаете.

Имате въпроси за управлението на онлайн магазина? Платформата е лесна за настройки, управление и мониторинг чрез лесен за работа админ панел. Разчитайте на нас за съвети и подробно ръководство за работа с платформата след като ви представим готовия сайт.

Позиционирането на вашия онлайн бизнес и изглаждането на брандинг, който ще ви направи успешни и разпознаваеми включва много аспекти. В PixelByte.BG ще направим всичко възможно, за да ви помогнем. Сайтовете, които изграждаме са SEO оптимизирани, с риспонсив дизайн за мобилни устройства и атрактивна визия за потребителите. В допълнение предлагаме подробен SEO одит на вашия сайт, в който ще посочим в кои аспекти може да се подобри оптимизацията на страниците, за да разгърнете потенциала на бизнеса си.

И накрая – какъв бюджет ще ви е нужен, за да се възползвате от нашите услуги? Пишете ни с конкретни запитвания и ще се свържем с вас с индивидуална оферта. Цените ни са атрактивни и конкурентни за разнообразието от качествени услуги, които предлагаме.