Мобилна версия на онлайн магазин

Мобилна версия на онлайн магазин

Код на продукта: 003
Наличност: В наличност
499,00лв.
-+
Важно ли е вашия онлайн магазинът да функционера и изглежда добре през мобилни устройства? Отговорът е да, защото днес все повече потребители предпочитат да сърфират в интернет и да пазаруват онлайн през мобилни устройства, като смартфони и таблети.
Създаването на мобилна версия за онлайн магазин по същество включва основните характеристики на изработване на стандартен сайт за електронна търговия. В Pixelbyte.bg ви предлагаме професионална изработка на мобилна версия на онлайн магазин, която напълно отговаря на потребностите и очакванията ви.
 • Перфектна функционалност – това е приоритетната характеристика на мобилната версия на сайта за електронна търговия. Колкото по-лесен е за сърфиране и търсене в категориите и продуктите, толкова по-доволни ще бъдат посетителите и по-склонни да осъществят продажба.
   
 • Сигурност – за да спечелите доверието на потенциалните клиенти трябва да осигурите пълна сигурност при пазаруване от онлайн магазина през мобилни устройства. В Pixelbyte.bg можете да разчитате на нас за изграждането на модерна версия на сайта за електронна търговия с отлична защита при пазаруване и транзакции на клиентите ви.
   
 • Бързина – бързината на зареждане на страниците на мобилната версия на онлайн магазина е ключов фактор за успех в тази сфера на бизнеса. Мобилните потребители не са склонни да изчакват бавно зареждащите се страници. В Pixelbyte.bg ще изградим мобилна версия на вашия магазин, която се отличава със завидна бързина в скоростта на зареждане. За нас е важно вие да се възползвате от всички възможности за печалба и да привлечете най-много потенциални клиенти.
   
 • Атрактивна визия на устройства с различна големина на екраните и различни браузъри – освен бързината, сигурността и отличната функционалност, визията на сайта също играе важна роля в изпреварването на конкурентите. В Pixelbyte.bg създаваме атрактивна мобилна версия на вашия онлайн магазин, която изцяло съответства на вашия бранд и изисквания. Сайтът ще изглежда и работи перфектно както през различни мобилни устройства с големи и малки екрани, така и през различни браузъри.
Интернет потребителите днес използват огромно разнообразие от смартфони с различни операционни системи, таблети и браузъри за сърфиране в мрежата. За да бъдете в крак с очакванията на потребителите на сайта, трябва да имате страхотна мобилна версия на електронния магазин, която ще впечатли потенциалните ви клиенти.
Какви предимства за бизнеса ще ви донесе използването на мобилна версия на онлайн магазина?
 • По-пълноценно преживяване на потребителите при разглеждане и пазаруване от сайта
 • По-голям брой реализирани продажби
 • По-добра репутация на бранда ви в мрежата
 • По-лесно управление на онлайн магазина
 • По-ефективно анализиране на данните от поведението и предпочитанията на потребителите. Информацията за трафика и поведението на посетителите ще ви помогне да изготвите на работещите стратегии за развитие на магазина и да постигнете по-голям успех в електронната търговия.
Свържете се с нас в Pixelbyte.bg сега.
Споделете нуждите и идеите си.
Разгледайте офертите, които ще ви предложим.
Насладете се на постигнатите резултати за по-успешен онлайн магазин и печалби.

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи