Общи условия

Настоящите Общи условия уреждат отношенията между "СИН стор" ЕООД ( собственик на pixelbyte.bg ) и потребителите на интернет страници и услуги, намиращи се на сайт pixelbyte.bg. "СИН стор" ЕООД е дружество, регистрирано по Търговския закон на Република България, със седалище и адрес на управление гр. София, жк. Света Троица, бл. 310 и ЕИК 201733251, телефон 0877 477 959, e-mail shop@pixelbyte.bg. Pixelbyte.bg e онлайн магазин за продажба на електронни продукти - готови онлайн магазини, уебсайтове и услуги, свързани с тях. Всеки потребител, който използва сайта pixelbyte.bg се счита, че приема и е съгласен с настоящите условия.

Всички цени, обявени в сайта са със включено ДДС.


ПЛАЩАНЕ И ДОСТАВКА

Плащането може да се извърши по няколко начина:
- PayPal
- Epay
- на каса на EasyPay
- по банков път.

Доставката на електронни продукти се извършва чрез изпращането им на имейл, предоставен от клиента.

Доставката на продукти се изпълняват  в срок до 1 /един/ работен ден само след получено плащане!

Всички поръчки, направени в събота, неделя или празничен ден, се обработват и изпращат в първия работен ден.

След направена поръчка, клиента получава имейл за потвърждение с данни за поръчката.
 

ПОВЕРИТЕЛНОСТ НА ДАННИТЕ

В сайта pixelbyte.bg се пазаруват електронни продукти и услуги без регистрация на клиентите. За да направите поръчка е необходимо да попълните формата за бърза поръчка, като предоставите вашето име, фамилия, валиден e-mail и телефон.

Pixelbyte.bg има право да събира и използва информация за своите клиенти, след като те направят поръчка. С изразяване на съгласие с настоящите Условия за ползване, клиентът се съгласява информацията за него да бъде обработвана по предвидения в тях ред.
Pixelbyte.bg се задължава да съхранява и да не разпространява данните, предоставени от клиента при регистрацията /представляващи лични данни по смисъла на ЗЗЛД/, и да ги използва единствено за обслужването му. Предоставената информация от клиента се използва за приемане на поръчки, връзка с клиентите за потвърждаване и изпълнение на поръчката. Pixelbyte.bg гарантира, че данните на клиента няма да бъдат предоставяни под никаква форма на трети лица или използвани за цели, различни от гореописаните. Само в случаите, когато е получил изрично съгласие от клиента при поръчка или по-късно, информацията е изискана от държавни органи, които са оправомощени за това и в други предвидени от закона случаи.


ПРОМЯНА ЦЕНИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

Pixelbyte.bg има правото да променя цените по свое усмотрение по всяко време, без да дължи предварително уведомяване на клиентите. Клиентът е длъжен да заплати цената, която е била актуална в момента на поръчката. Ако не е посочен срок на намалената цена, тази цена важи до изчерпване на количествата, но не повече от 1 месец. Pixelbyte.bg си запазва правото да прави всякакви промоции и отстъпки за своите клиенти.

При спор, който не може да бъде решен съвместно с избрания онлайн магазин, можете да използвате сайта OPC.


Желаем Ви приятно пазаруване!