СЕО оптимизация

Защо е нужна СЕО (SEO) оптимизация на онлайн магазин? Колкото по-добре оптимизиран е вашия сайт, толкова по-лесно ще ви откриват потребителите и бъдещите ви клиенти, когато търсят в търсачките.
Кои сайтове се нуждаят от СЕО оптимизация? Всички – от онлайн магазини, до блогове, корпоративни сайтове, портфолиа и много други.

СЕО е съвкупност от стратегии, тактики и инструменти, с които се увеличава популярността на сайта както сред потребителите, така и в търсещите машини, като Google, Yahoo, Bing и други. Всеки сайт е уникален и изисква прилагането на комбинация от стратегии и тактики, с които ще се постигнат най-добри резултати в оптимизацията.

Как да разберете кои СЕО инструменти трябва да използвате за вашия сайт? В Pixelbyte.bg ще ви помогнем да постигнете набелязаните цели бързо и с дълготраен ефект.
Защо СЕО оптимизацията на онлайн магазин е задължителна част от работата в електронната търговия? Отговорът е лесен – колкото по-голям трафик от потребители се привлича от сайта ви толкова по-голяма вероятност има потребителите да осъществят покупки.

Кои са основните фактори в оптимизацията на онлайн магазините?
В Pixelbyte.bg започваме оптимизацията на сайта от самото му създаване. Онлайн магазините са бързи и структурирани така, че да осигурят на доброто преживяване на потребителите на вашия сайт. Оптимизирани са да изглеждат и работят перфектно както на големи екрани, така и на мобилни устройства. Продуктите са представени с изображения и описания, за осигурят най-пълноценната информация за потребителите.
Платформите, с които работим в Pixelbyte.bg са Wordpress и OpenCart, които притежават богат избор от възможности за настройки и избор на интерфейс, изглед и модули, които искате да присъстват в онлайн магазина.

СЕО оптимизацията на онлайн магазина започва с одит на сайта и създаване на план за действие за подобряване на слабите страни на магазина. Работим с модерни СЕО инструменти за подробна оценка на различни области в сайта, за да постигнем най-точна преценка за нужните подобрения в оптимизирането на страниците.
Кое е по-важно – оптимизиране на онлайн магазина за посетителите или за търсачките? Ефективната СЕО оптимизация задължително включва оптимизиране на сайта както за бъдещите ви клиенти, така и за търсещите машини. В Pixelbyte.bg може да разчитате на нас за генерално оптимизиране на сайта за електронна търговия. Резултатите, които ще получите са:
  • По-голям трафик към сайта
  • По-доволни потребители, които ще се завръщат на страниците
  • Увеличаване на продажбите
Ефективната СЕО оптимизация на сайта не е еднократно  действие, а процес, в който стратегиите и техниките се прилагат през цялото времето на функциониране на сайта. В Pixelbyte.bg ви предлагаме генерална оптимизация на сайта и допълнителни услуги за продължителното СЕО оптимизиране на онлайн магазина, за да разгърнете потенциала на бизнеса си. В много случаи именно професионално осъществяваната СЕО оптимизация се оказва ключовото предимство пред конкурентите за привличане на повече посетители и потенциални клиенти.
  • СЕО Одит на сайта
  • Създаване на план за оптимизация
  • Изготвяне на оферта спрямо вашия бюджет и предпочитания
  • Осъществяване на набелязаните цели
  • Най-добрите цени за висококачествени СЕО услуги, които предлагаме.