Скоростен одит на онлайн магазин

Скоростен одит на онлайн магазин

Код на продукта: 002
Наличност: В наличност
499,00лв.
-+
Редица изследвания върху поведението на хората в интернет през последните години стигат до едно и също заключение – интернет потребителите имат все по-малко търпение, когато се отнася до зареждането на страниците на сайтовете. Какво се случва, когато се озовем на тромав сайт с бавно зареждащи се страници? В повечето случаи просто напускаме сайта и посещаваме конкурентите.

Какви са критериите за бърз и бавен сайт? Как може да се подобри скоростта на зареждане на страниците? От какво зависи? Отговорите на всички тези въпроси ще ви дадем в Pixelbyte.bg с услугата, която предлагаме – одит за скорост на магазин.
Скоростта на сайта е важен фактор за успешното му развитие без значение от типа – блог, портфолио, корпоративен и др.
Бързината на зареждане на страниците има още по-голямо значение при онлайн магазините. Представянето на страниците с категории и продукти е съществен фактор при решението на потребителите за покупка. Ако във вашият онлайн магазин страниците се зареждат бавно, вероятността посетителите да преминат към друг сайт е много голяма.

Сайтовете, в които бързината на зареждане е приоритет при разработването им, без съмнение привличат повече потенциални клиенти, в сравнение с конкурентите.
Какво ви предлагаме в pixelbyte.bg?
  • Одит за скоростта на вашия онлайн магазин. Използваме набор от съвременни инструменти за подробен  и дълбочинен анализ на сайта и по-специално тестване на скоростта на зареждане на страниците.
  • Изготвяне на репорт за анализираната информация
  • Предлагане на идеи за подобряване на скоростта на онлайн магазина според получените резултати за въможно най-бързо постигане на набелязаните цели. Комбинацията от стратегии, методи, идеи и услуги, които ще ви предложим са изцяло съобразени с нуждите на сайта, бюджета и предпочитанията ви.
Скоростта на сайта е важен фактор за неговата функционалност и потенциал както във версиите за компютър, така и за мобилните версии. Именно затова в Pixelbyte.bg провеждаме подробен одит на скоростта на различните версии на сайта и представянето му при работа с различни операционни системи, браузъри устройства.
Какви са предимствата от подобряване на скоростта на зареждане на онлайн магазина?
  • Доволни потребители на сайта
  • Увеличаване на трафика
  • Увеличаване на продажбите
  • По-добра конкурентоспособност на сайта

Напишете отзив

Вашето име:


Вашият отзив: Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!

Рейтинг: Лош           Добър

Въведете в полето кода от картинката по-долу:

Продължи