За нас


Добре Дошли в PixelByte.bg!
 

Търсите онлайн платформа за магазин или сайт на приемливи цени?
Тук сте на точното място!

Ще намерите многообразие от готови продукти - онлайн магазини и сайтове с изчистени дизайни, добра функционалност и лесни за употреба. Работим с OpenCart и WordPress. Тези софтуери са много леки, гъвкави, изключително лесни за поддръжка и работа, с прекрасни дизайни. Системите са надеждни и сигурни, както за клиентите ви, така и за вас. Функционират отлично, независимо от броя на продуктите, категориите или посетителите в онлайн магазина.

Освен това разполагаме с богата гама от допълнителни модули, които можем да интегрираме във всеки един онлайн магазин и сайт, работещ с Open Cart и WordPress. Всеки онлайн магазин разполага с възможност за интеграция на множество МОДУЛИ, които лесно ще се нагодят към уникалните характеристики на вашия бизнес.
Онлайн магазините разполагат с админ панел. Това дава възможност в реално време и без технически познания да се допълва и актуализира съдържанието на онлайн магазина. Предоставяме и ръководство за работа с админ панела.

Предлагаме допълнителни услуги - СЕО одит на онлайн магазин, скоростен одит на онлайн магазин, поддръжка на сайтове и добавяне на мобилна версия на онлайн магазин.